ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: "ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ: ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ"

 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ 

Κανάρη 20 Αθήνα Τ.Κ.10674  

Τηλ.: 210-3625300, Fax: 210-3618341, E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ KAI ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ: ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ»

Αθήνα, 29/06/2015

Ο Φορέας Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ. «Ε.Π.Ε.Κ.Α.») στα πλαίσια ολοκλήρωσης του ανωτέρω Έργου, επιθυμεί να σας ενημερώσει για τα κάτωθι:

1. Λόγω λήξης υλοποίησης του ανωτέρω Προγράμματος και λήξης λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της φτώχειας, αύριο, ημέρα Τρίτη 30/06/2015 (ολοκλήρωση των δύο (2) ετών αρχικής λειτουργίας των εν λόγω Δομών και της εξάμηνης παράτασης λειτουργίας αυτών έως 30.06.2015), λύονται αυτοδικαίως οι σχετικές συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου των σαράντα (40) έμμεσα ωφελούμενων- Στελεχών των Δομών.

2. Οι αναγγελίες λύσης των συμβάσεων ορισμένου χρόνου των έμμεσα ωφελούμενων θα δηλωθούν στον ΟΑΕΔ, εντός 8 ημερών από τη λήξη των συμβάσεων εργασίας.

3. Εν συνεχεία, θα προετοιμαστούν οι σχετικές βεβαιώσεις εργοδότη και θα χορηγηθούν μαζί με τις σχετικές αναγγελίες λήξης των συμβάσεων σε όλους τους έμμεσα ωφελούμενους εντός του Ιουλίου 2015.

4. Επίσης, κρίνεται σκόπιμο να αναφερθεί ότι ο Φορέας έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (υποβολή στην Αναθέτουσα Αρχή όλων των απαραίτητων διοικητικών εγγράφων) σχετικά με το αίτημα καταβολής της τέταρτης δόσης επί του τμήματος της επέκτασης (τροποποίησης) της εγκριθείσας επιχορήγησης, η οποία δεν έχει καταβληθεί ακόμη.

5. Ο Φορέας μας θα επανέλθει με νεώτερη ενημέρωση:

  • για την ημερομηνία παραλαβής από τους έμμεσα ωφελούμενους των ανωτέρω εγγράφων και
  • για την οποιαδήποτε πληροφόρηση θα έχει από την Αναθέτουσα Αρχή, σχετικά με την καταβολή της ανωτέρω δόσης.