ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΕΜΜΕΣΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ & ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ

 

 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ 

 Κανάρη 20 Αθήνα Τ.Κ.10674  

 Τηλ.: 210-3625300, Fax: 210-3618341, E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΕΜΜΕΣΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ & ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ

 

Αθήνα, 29/01/2015

 

Σε συνέχεια της από 17/12/2014 ανακοίνωσης, ο Φορέας Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ. «Ε.Π.Ε.Κ.Α.») στα πλαίσια υλοποίησης του ανωτέρω Έργου, επιθυμεί να σας ενημερώσει για τα κάτωθι:

  1. Την Παρασκευή 19/12/2014, εκδόθηκε η Απόφαση Ένταξης/ Έγκριση της Αναθέτουσας Αρχής για την συνέχιση λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών του ανωτέρω Προγράμματος έως τις 30/06/2015.
  2. Την ίδια ημέρα, ο Φορέας προέβη στην ανανέωση των συμβάσεων εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου των σαράντα (40) έμμεσα ωφελούμενων- Στελεχών των Κοινωνικών Δομών, ενώ οι τελευταίοι υπέγραψαν τις σχετικές τροποποιητικές συμβάσεις εργασίας, οι οποίες παρατείνουν την απασχόλησή τους και συνεπώς την λειτουργία των Κοινωνικών Δομών έως τις 30/06/2015.
  3. Εν συνεχεία, ο Φορέας προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (υποβολή στην Αναθέτουσα Αρχή όλων των απαραίτητων διοικητικών εγγράφων) σχετικά με την αίτηση καταβολής της τρίτης (τελευταίας) δόσης επί της αρχικής εγκριθείσας επιχορήγησης και τέταρτης δόσης επί του τμήματος της επέκτασης (τροποποίησης) της εγκριθείσας επιχορήγησης, οι οποίες δεν έχουν καταβληθεί ακόμη. Σύμφωνα με την ομαλή ροή χρηματοδότησης των εν λόγω δόσεων, θα καταβληθούν οι αντίστοιχες μισθοδοσίες.
  4. Σε συνέχεια της 17/12/2014 ανακοίνωσης, επισημαίνεται, εκ νέου, ότι οι τελευταίες καταβολές μισθοδοσιών καλύφθηκαν από ιδίους πόρους του Φορέα.
  5. Ο Φορέας μας θα επανέλθει με νεώτερη ανακοίνωσή του, αμέσως μόλις λάβει την οποιαδήποτε ενημέρωση από την Αναθέτουσα Αρχή, σχετικά με τις ανωτέρω καταβολές, οι οποίες αναμένονται.