ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ & ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ

  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ 

  Κανάρη 20 Αθήνα Τ.Κ.10674  

  Τηλ.: 210-3625300, Fax: 210-3618341, E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ & ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ

Αθήνα, 17/12/2014

 

Ο Φορέας Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ. «Ε.Π.Ε.Κ.Α.») στα πλαίσια υλοποίησης του ανωτέρω Έργου, επιθυμεί να σας ενημερώσει για τα κάτωθι:

 

 1. Την Παρασκευή 05/12/2014, ο Φορέας μας προέβη σε όλες οι απαραίτητες ενέργειες (υποβολή στην Αναθέτουσα Αρχή όλων των απαραίτητων διοικητικών εγγράφων), για την συνέχιση λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών του ανωτέρω Προγράμματος έως τις 30/06/2015 και ως εκ τούτου αναμένεται να εκδοθεί η Απόφαση Ένταξης/ Έγκριση της παράτασης του εν λόγω Προγράμματος από την Αναθέτουσα Αρχή.
 2. Σε περίπτωση που η Απόφαση Ένταξης/ Έγκριση της Αναθέτουσας Αρχής εκδοθεί μέχρι και την Πέμπτη 18/12/2014, ο Φορέας θα προβεί στην ανανέωση των συμβάσεων εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου των σαράντα (40) έμμεσα ωφελούμενων- Στελεχών των Κοινωνικών Δομών και θα καλέσει τους τελευταίους να υπογράψουν τις σχετικές τροποποιητικές συμβάσεις εργασίας, οι οποίες θα παρατείνουν την απασχόλησή τους και συνεπώς την λειτουργία των Κοινωνικών Δομών έως τις 30/06/2015.
 3. Σε περίπτωση που η Απόφαση Ένταξης/ Έγκριση της Αναθέτουσας Αρχής εκδοθεί μετά την πάροδο της Πέμπτης 18/12/2014, ο Φορέας θα προβεί:
 • στη δήλωση στον ΟΑΕΔ των αναγγελιών λύσης των σχετικών συμβάσεων ορισμένου χρόνου των έμμεσα ωφελούμενων, εντός 8 ημερών από τη λήξη των συμβάσεων εργασίας και
 • στην υπογραφή νέων συμβάσεων εργασίας με τους έμμεσα ωφελούμενους, καθώς και στην εκ νέου δήλωση στον ΟΑΕΔ των νέων αναγγελιών πρόσληψης τους, αμέσως μετά την έκδοση της Απόφασης Ένταξης/ Έγκρισης από την Αναθέτουσα Αρχή.
 1. Ο Φορέας μας θα ενημερώσει τους έμμεσα ωφελούμενους, αμέσως μόλις λάβει την οποιαδήποτε σχετική ενημέρωση από την Αναθέτουσα Αρχή.
 2. Εντός του τρέχοντος μηνός (Δεκέμβριος 2014) θα καταβληθεί:
 • η μισθοδοσία Δεκεμβρίου 2014, καθώς και
 • το Δώρο Χριστουγέννων 2014,
  αναλογικώς προσδιοριζόμενα μέχρι και τις 18/12/2014 (τελευταία ημέρα εργασίας/ απασχόλησης των έμμεσα ωφελούμενων-Στελεχών των Δομών, σύμφωνα με την αρχική καταληκτική ημερομηνία λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών).
 1. Κρίνεται σκόπιμο να αναφερθεί ότι ο Φορέας, θα προβεί στις ανωτέρω καταβολές, οι οποίες θα καλυφθούν από ιδίους πόρους, όπως άλλωστε συνέβη και με την καταβολή της μισθοδοσίας μηνός Νοεμβρίου 2014, καθώς έχει εξαντληθεί η δεύτερη δόση επί της αρχικής εγκριθείσας επιχορήγησης και δεν έχει λάβει ακόμη την τρίτη (τελευταία) δόση επί της αρχικής εγκριθείσας επιχορήγησης από την Αναθέτουσα Αρχή.
 2. Οι λοιπές μισθοδοσίες (δηλαδή οι μισθοδοσίες που αφορούν το διάστημα από τις 19/12/2014 έως τις 30/06/2015) θα καταβάλλονται ως εξής:
 • αφού ολοκληρωθεί η ανωτέρω διαδικασία ανανέωσης των συμβάσεων εργασίας των έμμεσα ωφελούμενων και
 • σύμφωνα με τη ομαλή ροή χρηματοδότησης των επόμενων δόσεων, δηλαδή αφού ο Φορέας λάβει, αντίστοιχα, την τέταρτη και την πέμπτη δόση επί του τμήματος της επέκτασης (τροποποίησης) της εγκριθείσας επιχορήγησης.